waty's FotoPage

By: waty zainal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Feb-2007 01:05 Email | Share | | Bookmark
~Testing..testing~

MY first cake deco
Choc marble Cheesecake
Japanese Cotton Cheesecake
View all 7 photos...
Hehehe..hari ni cam tak de keja pulak...padahal ada yang menunggu..
sat..nk curik masa sat..dah lama rasanya tak upadate...
pic anak2 byk dah..tapi tak ter'entry' dlm ni lagi...slow2 la..ada masa akan diupdate
hari ni nak masuk gambar resepi-resepi yang dah dicuba...selamat menjamu mata..


Monday, 8-Jan-2007 05:25 Email | Share | | Bookmark
Her First Day..:)

 
3 Januari 2007..Hanaa' dah g sekolah...mama ambil cuti hari tu..heheh..excited+risau+sedih+seronok...
bila pk..alahai..dah besar anak mama..dah leh g tadika dah..
mulanya risau nak antar..takut dia tak dapat suaikan diri..
tapi time antar..nampak cam ok jer...yg masalah adik dia pulak...
time antar ke taska..meraung punyalah kuat..tak nak p taska..
mana taknya..dia tgk kakak dia pegi tadika..masa pendaftaran diaorg main sakan..byk mainan
kat situ...tup2 dia kena antar ke taska..tak naklah kawan...
lunch hour..mama p lah jalan sorang2 tgk dia..dok intai dia dari luar..dia tak perasan...dah lama baru perasan..dia sengih ja...dah dia nampak tu..p lah dok kat dia...aduhai..anak mama..siap leh tambah lauk lagi...
tgk dia ok..lega rasanya...cuma liat sikit nak bangun lah...selalu..mandi sendiri..lani pagi2 kena tolong mandikan..kalau tak..dok termenung situlah..sejuk...
Hanaa' Humairooh....belajar rajin2 ye..moga jadi anak yang berguna..insyaallah...


Monday, 4-Dec-2006 06:44 Email | Share | | Bookmark
Jom pekena nasi kandar...

anak abah
keluarga kami
umi takut bawa mie keluar..posing lam kete jer
View all 5 photos...


Nasi kandar Hameediyah...
lama dah tak pekena..
so kami pun jalan2 cari makan p sanalah..
syirah n azmi..this is their first time naik feri..
syirah syok jer dok tgk air..
kak hanaa'..dah biasa dah...tapi takut2 gak dia..angin kuat time tu..
pas makan..beli buah berangan plak...mmm..sedap


Wednesday, 29-Nov-2006 04:51 Email | Share | | Bookmark
eNgageMeNt~ 25 November 2006 ~Hanaa's birthday

Adik. nurul,acik
Hantaran pihak perempuan
Bersama Nurul
View all 6 photos...


Alhamdulillah..syukur...semuanya berjalan dengan lancar pada hari tu..
Pak teh dah selamat ditunangkan dengan bakal Mak Teh pada sabtu 25 Nov 06.
Same date dgn birthday hanaa'..sian anak mama..kalut hari tu..tak dan nak prepare birthday cake utk dia..tumpang makan kek pak teh dia ja..
Rombongan ke teluk intan..uisshh..letih gak lah..tapi takpa..pihak perempuan served nasi best..syirah dok pulun makan..kak hanaa' pun sama..tapi she's more interested ngan bakal mak teh dia..dia kalau bab2 org makeup lawa2 ni..mmg berkenan sungguh la dia...tu yang lipstick mama dia habih dia dok pakai..nak buat camna..anak perempuan..
Pak teh..cepat kumpul duit..kami dah tak sabaq nak makan kenduri dah....


Monday, 30-Oct-2006 00:37 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri

Mak dan abah mohon maaf
Hanaa' dan yaya..di pagi raya
Anak2..tunggu wan n opah balik solat raya
View all 5 photos...
Berlalulah sudah ramadan,sebulan berpuasa...
kejapnya masa berlalu..dah 7 syawal dah hari ni...
kalau cuti lagi kan best....tahun ni kami beraya dia taiping..balik parit raya ke-2 then balik ke taiping semula raya ke-4...ada kenduri kawin di taiping raya ke-5 tu...
tahun ni..keluarga di taiping semuanya pakai purple..tak janji pun...balik taiping b4 raya tu..tgk akak n abg dok sangkut baju purple..tanya depa..ni baju nk pakai raya ka...depa kata ya lah..utk raya la tu...tak lama pas tu..bah bawak mai baju melayu purple dia plak...hehehe...ghopenyer...semua purple...pagi raya tu..rombongan kami beraya ngan baju purple tu ler...
Tahun ni..mak masak nasi tomato...akak pulak buat black forest cake...pastu..lemang..rendang..kuih raya..cam biasalah...tu yg seronok raya ni..makan macam2...hehhehe.
hanaa' dan aan ..sibuknya bukan main...tak berhenti main...ada ja....
adik syirah plak..kuat tido..mana taknya, kenyang,,,makan tak berhenti...
mmm...untuk sahabat2 yang dikasihi semua...ina kasim, bibah, ayu, safar, fid, rozi..salmi, liza, oha...for ex-coursemate DCS ..su, elis, az..dila.nizah dan semua...selamat hari raya ya, maaf zahir batin,,,nnt jemputlah ke rumah ya.


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net